Cook had zware kritiek op activist David Einhorn, die voorstelt om bevoorrechte aandelen te creëren waarop een hoger dividend zal worden betaald.

Maar anderzijds wist de CEO geen zinnig tegenvoorstel te verzinnen. 'Seriously Considering' Returning Cash to Shareholders', zo stelde Einhorn.

De uitslag van de aandeelhoudersvergadering was uiteraard niet van die aard dat de koers van Apple het eerder verloren terrein kon goedmaken.

Het is nu wachten op de voorstelling van nieuwe producten alvorens het aandeel eventueel opnieuw zijn verloren glorie kan terugwinnen.

Cook had zware kritiek op activist David Einhorn, die voorstelt om bevoorrechte aandelen te creëren waarop een hoger dividend zal worden betaald. Maar anderzijds wist de CEO geen zinnig tegenvoorstel te verzinnen. 'Seriously Considering' Returning Cash to Shareholders', zo stelde Einhorn. De uitslag van de aandeelhoudersvergadering was uiteraard niet van die aard dat de koers van Apple het eerder verloren terrein kon goedmaken. Het is nu wachten op de voorstelling van nieuwe producten alvorens het aandeel eventueel opnieuw zijn verloren glorie kan terugwinnen.