Een doemdenker is Adami evenwel niet. De dag van de afrekening zal op Wall Street ongetwijfeld aanbreken, maar nu is het er nog te vroeg voor.

Het heeft momenteel geen zin om tegen de trend in te gaan en die trend is nog altijd positief. Pak dus de winsten nu het nog kan, zo luidt zijn advies.

Het onweer is zich in de verte aan het vormen, maar blijft voorlopig nog ver uit de buurt. Adami ziet de eerste signalen die onheil voorspellen op de markt voor Japanse staatsobligaties. Het is echter nog te vroeg om alle aandelenposities af te bouwen en elders een veilig onderkomen te zoeken.

Een doemdenker is Adami evenwel niet. De dag van de afrekening zal op Wall Street ongetwijfeld aanbreken, maar nu is het er nog te vroeg voor. Het heeft momenteel geen zin om tegen de trend in te gaan en die trend is nog altijd positief. Pak dus de winsten nu het nog kan, zo luidt zijn advies. Het onweer is zich in de verte aan het vormen, maar blijft voorlopig nog ver uit de buurt. Adami ziet de eerste signalen die onheil voorspellen op de markt voor Japanse staatsobligaties. Het is echter nog te vroeg om alle aandelenposities af te bouwen en elders een veilig onderkomen te zoeken.