De belangrijkste bedrijven die hun resultaten publiceerden waren volgens ABN Amro Philips (teleurstellend, vooral bij de Consumer lifestyle divisie) en KPN (positief, in lijn met de verwachtingen).

De AEX heeft donderdag bijna de korte termijn weerstand van 364,41 bereikt waardoor de volgende weerstand (ook voor de middellange termijn) van 374,09 in zicht komt.

Deze week is op macro-economisch gebied de blik gericht op de indices van inkoopmanagers en natuurlijk op vrijdag de Amerikaanse werkgelegenheidsontwikkeling. Op 3 februari publiceren Koninklijke Olie en Unilever hun resultaten over het vierde kwartaal van 2010.

De belangrijkste bedrijven die hun resultaten publiceerden waren volgens ABN Amro Philips (teleurstellend, vooral bij de Consumer lifestyle divisie) en KPN (positief, in lijn met de verwachtingen). De AEX heeft donderdag bijna de korte termijn weerstand van 364,41 bereikt waardoor de volgende weerstand (ook voor de middellange termijn) van 374,09 in zicht komt. Deze week is op macro-economisch gebied de blik gericht op de indices van inkoopmanagers en natuurlijk op vrijdag de Amerikaanse werkgelegenheidsontwikkeling. Op 3 februari publiceren Koninklijke Olie en Unilever hun resultaten over het vierde kwartaal van 2010.