Antony Gifford (Henderson): "Andere landen - met Europa op kop - hebben voor besparingsmaatregelen gekozen, terwijl de Verenigde Staten op grote schaal geld in hun economie hebben gepompt. De signalen dat deze aanpak succes heeft gehad, binnen door te sijpelen."

Toch is het volgens Gifford voorbarig om van een algemeen herstel te spreken: "Er is duidelijk een verschil in snelheid qua groei tussen kleine en grote Amerikaanse bedrijven. De grote bedrijven hebben een periode van forse groei achter de rug, bij de kleintjes ging het allemaal wat minder snel. Dat verklaart gedeeltelijk waarom de werkloosheidsgraad zo hoog blijft. De beste kansen voor 2011 liggen mijn inziens weggelegd bij bedrijven met een grotere focus op de wereldeconomie."

Antony Gifford (Henderson): "Andere landen - met Europa op kop - hebben voor besparingsmaatregelen gekozen, terwijl de Verenigde Staten op grote schaal geld in hun economie hebben gepompt. De signalen dat deze aanpak succes heeft gehad, binnen door te sijpelen."Toch is het volgens Gifford voorbarig om van een algemeen herstel te spreken: "Er is duidelijk een verschil in snelheid qua groei tussen kleine en grote Amerikaanse bedrijven. De grote bedrijven hebben een periode van forse groei achter de rug, bij de kleintjes ging het allemaal wat minder snel. Dat verklaart gedeeltelijk waarom de werkloosheidsgraad zo hoog blijft. De beste kansen voor 2011 liggen mijn inziens weggelegd bij bedrijven met een grotere focus op de wereldeconomie."