Bolton: "Ik verwacht dat de bull market weer op gang gaat geschoten, dit vanwege het simpele feit dat de waarderingen op de beurs van Shanghai in toenemende mate aantrekkeiljk worden, zeker wanneer de vergelijking wordt gemaakt met de beurzen in het westen."

Bolton gaat er van uit dat de Chinese economie dit jaar aan een stevig tempo zal blijven groeien: "Daardoor valt de druk op de regering weg om bijkomende maatregelen te treffen om de economie voor oververhitting te behoeden. De bear market is volgens mij gedaan, we zijn nu de basis voor een nieuwe bull market aan het leggen. Veel Chinezen zitten op een berg cash die niet zo veel opbrengt, ze gaan dus op zoek naar alternatieven. De beurs biedt dat alternatief. Eens de Chinese kopers weer aan boord, gaan de buitenlanders automatisch volgen. We zijn dan vertrokken voor de volgende hausse-rit."

Bolton: "Ik verwacht dat de bull market weer op gang gaat geschoten, dit vanwege het simpele feit dat de waarderingen op de beurs van Shanghai in toenemende mate aantrekkeiljk worden, zeker wanneer de vergelijking wordt gemaakt met de beurzen in het westen." Bolton gaat er van uit dat de Chinese economie dit jaar aan een stevig tempo zal blijven groeien: "Daardoor valt de druk op de regering weg om bijkomende maatregelen te treffen om de economie voor oververhitting te behoeden. De bear market is volgens mij gedaan, we zijn nu de basis voor een nieuwe bull market aan het leggen. Veel Chinezen zitten op een berg cash die niet zo veel opbrengt, ze gaan dus op zoek naar alternatieven. De beurs biedt dat alternatief. Eens de Chinese kopers weer aan boord, gaan de buitenlanders automatisch volgen. We zijn dan vertrokken voor de volgende hausse-rit."