De zwakke prestatie van de Brusselse beurs heeft natuurlijk alles te maken met de koersval bij Anheuser-Busch InBev. Het U.S. Department of Justice wil de overname van Grupo Modelo voorlopig blokkeren en dat is natuurlijk een stevige streep door de rekening van de brouwer.

Op 29 juni 2012 maakte de brouwer bekend dat het de participatie in Grupo Modelo die het niet bezit, wou overname. Anheuser-Busch InBev blijft optimistisch en gelooft dat die goedkeuring er alsnog zal komen.

De brouwer gelooft niet langer dat de overname in het eerste kwartaal kan worden afgerond, er wordt nu op de DOJ Filing gewacht.

De zwakke prestatie van de Brusselse beurs heeft natuurlijk alles te maken met de koersval bij Anheuser-Busch InBev. Het U.S. Department of Justice wil de overname van Grupo Modelo voorlopig blokkeren en dat is natuurlijk een stevige streep door de rekening van de brouwer. Op 29 juni 2012 maakte de brouwer bekend dat het de participatie in Grupo Modelo die het niet bezit, wou overname. Anheuser-Busch InBev blijft optimistisch en gelooft dat die goedkeuring er alsnog zal komen. De brouwer gelooft niet langer dat de overname in het eerste kwartaal kan worden afgerond, er wordt nu op de DOJ Filing gewacht.