Deze motie strekt tot tussenkomst als partijen in de klacht op basis van mededingingsrecht ingesteld door het Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten (DOJ) op 31 januari.

Grupo Modelo, S.A.B. de C.V. heeft zich aangesloten bij de indiening van het memorandum. Deze indiening heeft betrekking op de hangende transactie waarbij AB InBev het resterende belang in Modelo zou verwerven dat het vandaag nog niet in haar bezit heeft.

Constellation en Crown verzoeken het gerecht om tussen te komen als partijen in de rechtszaak van het Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten (DOJ) teneinde hun rechten te verdedigen en de transactie te ondersteunen.

AB InBev en Modelo steunen de tussenkomst van Constellation en Crown in de zaak en verwelkomen hun deelname in het aanvechten van de DOJ's aantijgingen.

Het memorandum van vandaag bevestigt ook dat AB InBev en Crown sterke concurrenten zijn op de biermarkt in de VS en dat ook zullen blijven na de voorgestelde transactie.

Deze motie strekt tot tussenkomst als partijen in de klacht op basis van mededingingsrecht ingesteld door het Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten (DOJ) op 31 januari. Grupo Modelo, S.A.B. de C.V. heeft zich aangesloten bij de indiening van het memorandum. Deze indiening heeft betrekking op de hangende transactie waarbij AB InBev het resterende belang in Modelo zou verwerven dat het vandaag nog niet in haar bezit heeft. Constellation en Crown verzoeken het gerecht om tussen te komen als partijen in de rechtszaak van het Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten (DOJ) teneinde hun rechten te verdedigen en de transactie te ondersteunen. AB InBev en Modelo steunen de tussenkomst van Constellation en Crown in de zaak en verwelkomen hun deelname in het aanvechten van de DOJ's aantijgingen. Het memorandum van vandaag bevestigt ook dat AB InBev en Crown sterke concurrenten zijn op de biermarkt in de VS en dat ook zullen blijven na de voorgestelde transactie.