Uitgezonderd China stelden de resultaten in alle regio's teleur. De biervolumes in Brazilië leden onder lagere bestedingen door prijsstijgingen en slecht weer.

Hoewel daarmee rekening gehouden werd, schrok de markt van de omvang van het verval (-15%). De marges in Latijns-Amerika lieten dientengevolge een veer van 120 basispunten.

Anheuser-Busch Inbev blijft ervan overtuigd dat het dit jaar op vlakke tot licht negatieve volumegroei uitkomt als het weer meewerkt.

Net als Heineken overlegt Anheuser-Busch Inbev zeer zwakke resultaten. Terwijl de Nederlandse bierbrouwer de verwachtingen voor de organische groei verlaagde en blijft uitgaan van organische volume- en omzetgroei voorziet de Belgisch-Amerikaanse concurrent herstel in de tweede jaarhelft. ABN Amro heeft een neutraal advies.

Uitgezonderd China stelden de resultaten in alle regio's teleur. De biervolumes in Brazilië leden onder lagere bestedingen door prijsstijgingen en slecht weer. Hoewel daarmee rekening gehouden werd, schrok de markt van de omvang van het verval (-15%). De marges in Latijns-Amerika lieten dientengevolge een veer van 120 basispunten. Anheuser-Busch Inbev blijft ervan overtuigd dat het dit jaar op vlakke tot licht negatieve volumegroei uitkomt als het weer meewerkt. Net als Heineken overlegt Anheuser-Busch Inbev zeer zwakke resultaten. Terwijl de Nederlandse bierbrouwer de verwachtingen voor de organische groei verlaagde en blijft uitgaan van organische volume- en omzetgroei voorziet de Belgisch-Amerikaanse concurrent herstel in de tweede jaarhelft. ABN Amro heeft een neutraal advies.