Eerder deze week kelderde de koers van Bitcoin met een ijzingwekkende 56% om vervolgens opnieuw wat recht te krabbelen. Aanleiding voor de prijsval was dat de Chinese autoriteiten de handel in Bitcoin veel strikter willen reglementeren, precies vanwege de grote koersschommelingen.

Inmiddels heeft Bank of America Merrill Lynch een rapport uitgebracht waarin de intrinsieke waarde van één Bitcoin op 1300 dollar werd berekend. Deze grootbank is echter één van de weinigen die de nek wil uitsteken wat Bitcoin betreft, andere analisten houden de boot liever nog even af.

Eerder deze week kelderde de koers van Bitcoin met een ijzingwekkende 56% om vervolgens opnieuw wat recht te krabbelen. Aanleiding voor de prijsval was dat de Chinese autoriteiten de handel in Bitcoin veel strikter willen reglementeren, precies vanwege de grote koersschommelingen. Inmiddels heeft Bank of America Merrill Lynch een rapport uitgebracht waarin de intrinsieke waarde van één Bitcoin op 1300 dollar werd berekend. Deze grootbank is echter één van de weinigen die de nek wil uitsteken wat Bitcoin betreft, andere analisten houden de boot liever nog even af.