Dat zou meteen het grootste verlies uit de Ierse bedrijfsgeschiedenis zijn. Daarnaast heeft de bank 17,60 miljard euro of 59% van zijn deposito's zijn verdwijnen. Het verlies zou nog een stuk groter zijn dan over het boekjaar voordien.

Anglo Irish verwacht een verlies van 11,50 miljard euro op de verkoop van kredieten aan het National Asset Management Agency, de bank waar Ierland de slechte kredieten van de bank in heeft ondergebracht.

Anglo Irish was op 31 december van vorig jaar voor 45 miljard euro afhankelijk van financiering door de centrale bank. Op het einde van 2009 was dat nog maar voor een bedrag van 23,70 miljard euro. De bank heeft het nog altijd erg moeilijk om zich op de traditionele manier op de kapitaalmarkt te financieren.

Dat zou meteen het grootste verlies uit de Ierse bedrijfsgeschiedenis zijn. Daarnaast heeft de bank 17,60 miljard euro of 59% van zijn deposito's zijn verdwijnen. Het verlies zou nog een stuk groter zijn dan over het boekjaar voordien. Anglo Irish verwacht een verlies van 11,50 miljard euro op de verkoop van kredieten aan het National Asset Management Agency, de bank waar Ierland de slechte kredieten van de bank in heeft ondergebracht. Anglo Irish was op 31 december van vorig jaar voor 45 miljard euro afhankelijk van financiering door de centrale bank. Op het einde van 2009 was dat nog maar voor een bedrag van 23,70 miljard euro. De bank heeft het nog altijd erg moeilijk om zich op de traditionele manier op de kapitaalmarkt te financieren.