De hoop op een akkoord over Griekenland is inmiddels weer licht toegenomen, de Duitse kanselier Angela Merkel ziet een Griekse deal tegen maandag mogelijk. Merkel waarschuwde echter meteen dat een wonderoplossing voor de Griekse problemen niet voor het rapen ligt.

Aan de Bundestag vertelde de kanselier dat de kansen op een deal zeker aanwezig zijn, zij het dat er nog steeds een kans is dat de onderhandelingen spaak lopen.

De landen uit de eurozone kunnen Griekenland elk op hun manier helpen, zei Merkel, zonder dat meteen duidelijk is wat ze daarmee bedoelde.

De hoop op een akkoord over Griekenland is inmiddels weer licht toegenomen, de Duitse kanselier Angela Merkel ziet een Griekse deal tegen maandag mogelijk. Merkel waarschuwde echter meteen dat een wonderoplossing voor de Griekse problemen niet voor het rapen ligt. Aan de Bundestag vertelde de kanselier dat de kansen op een deal zeker aanwezig zijn, zij het dat er nog steeds een kans is dat de onderhandelingen spaak lopen. De landen uit de eurozone kunnen Griekenland elk op hun manier helpen, zei Merkel, zonder dat meteen duidelijk is wat ze daarmee bedoelde.