De Duitse kanselier Angela Merkel wil het reddingsplan voor Ierland echter niet aanpassen, volgens haar heeft dat geen enkele zin. Ierland kiest in de visie van Merkel beter voor de korte pijn, zodat de problemen van het land zo snel mogelijk zijn opgelost.

Marc Chandler, global head currency strategy bij Brown Brothers Harriman & Co. in New York, is van mening dat de onderhandelingen over het reddingsplan zeer moeilijk kunnen gaan verlopen.

De kans is groot dat er pas op het laatste moment een oplossing uit de bus gaat komen. Zonder een aanpassing van het reddingsplan is de kans echter klein dat Ierland snel weer kan herstellen.

Volgens de Oostenrijkse financieminister Josef Pröll is een herziening van het reddingsplan voor Ierland echter geen prioriteit voor de eurozone.

De Duitse kanselier Angela Merkel wil het reddingsplan voor Ierland echter niet aanpassen, volgens haar heeft dat geen enkele zin. Ierland kiest in de visie van Merkel beter voor de korte pijn, zodat de problemen van het land zo snel mogelijk zijn opgelost. Marc Chandler, global head currency strategy bij Brown Brothers Harriman & Co. in New York, is van mening dat de onderhandelingen over het reddingsplan zeer moeilijk kunnen gaan verlopen. De kans is groot dat er pas op het laatste moment een oplossing uit de bus gaat komen. Zonder een aanpassing van het reddingsplan is de kans echter klein dat Ierland snel weer kan herstellen. Volgens de Oostenrijkse financieminister Josef Pröll is een herziening van het reddingsplan voor Ierland echter geen prioriteit voor de eurozone.