Wanneer wordt afgestapt van de huidige politiek van besparingen, zou het economisch herstel in de eurozone snel een roemloze dood sterven.

De Duitse kiezers worden volgens Merkel met uiteenlopende concepten geconfronteerd op 22 september, de dag dat ze naar de stembus moeten gaan.

De kern van het Europees probleem is de combinatie van te veel schulden en een te lage concurrentiekracht.

Beide manieren moeten volgens Merkel op een krachtige manier aangepast worden. Ze is dan ook vastbesloten om in geval van een verkiezingsoverwinning de door haar gevoerde politiek verder te zetten.

Wanneer wordt afgestapt van de huidige politiek van besparingen, zou het economisch herstel in de eurozone snel een roemloze dood sterven. De Duitse kiezers worden volgens Merkel met uiteenlopende concepten geconfronteerd op 22 september, de dag dat ze naar de stembus moeten gaan. De kern van het Europees probleem is de combinatie van te veel schulden en een te lage concurrentiekracht. Beide manieren moeten volgens Merkel op een krachtige manier aangepast worden. Ze is dan ook vastbesloten om in geval van een verkiezingsoverwinning de door haar gevoerde politiek verder te zetten.