Angela Merkel waarschuwt voor overdreven optimisme wat de uitslag van de Duitse verkiezingen van volgende maand betreft, de uitslag van die verkiezingen staat zeker nog niet vast.

Een aandeel dat zich goed heeft herpakt, is Apple. Afgelopen vrijdag werd de kaap van 500 dollar opnieuw naar boven doorbroken. Rondom Apple woedt momenteel een ganse discussie, meer bepaald over de mate waarin Steve Jobs door het bedrijf wordt gemist.

Volgens Larry Elison, de CEO van Oracle, was Jobs uiteindelijk de man die Apple rechthield, zonder hem heeft het bedrijf geen toekomst. Een veteraan van Silicon Valley is het daar echter mee eens, volgens deze was Jobs een slechte manager die alleen maar heel veel geluk heeft gehad.

Angela Merkel waarschuwt voor overdreven optimisme wat de uitslag van de Duitse verkiezingen van volgende maand betreft, de uitslag van die verkiezingen staat zeker nog niet vast. Een aandeel dat zich goed heeft herpakt, is Apple. Afgelopen vrijdag werd de kaap van 500 dollar opnieuw naar boven doorbroken. Rondom Apple woedt momenteel een ganse discussie, meer bepaald over de mate waarin Steve Jobs door het bedrijf wordt gemist. Volgens Larry Elison, de CEO van Oracle, was Jobs uiteindelijk de man die Apple rechthield, zonder hem heeft het bedrijf geen toekomst. Een veteraan van Silicon Valley is het daar echter mee eens, volgens deze was Jobs een slechte manager die alleen maar heel veel geluk heeft gehad.