Maar het betekent op korte termijn waarschijnlijk wel dat geen van de partijen erg zal staan te springen om grote toegevingen aan de eurozone te doen en/of grote inspanningen van de eigen bevolking te vragen. Dit betekent dat het hervormingsprogramma op een laag pitje komt te draaien en dat het risico op laattijdig reageren bij schokken tijdelijk groter is.

De Europese beurzen noteren nog steeds hoger, dit met de FED-meeting op komst. Vermoedelijk zal er vandaag niet zo veel meer gebeuren en krijgen we slechts morgen een reactie op de afloop van de FED-meeting. Opvallend is dat vandaag de Spaanse en Italiaanse staatsobligaties goed op koers liggen.

Maar het betekent op korte termijn waarschijnlijk wel dat geen van de partijen erg zal staan te springen om grote toegevingen aan de eurozone te doen en/of grote inspanningen van de eigen bevolking te vragen. Dit betekent dat het hervormingsprogramma op een laag pitje komt te draaien en dat het risico op laattijdig reageren bij schokken tijdelijk groter is. De Europese beurzen noteren nog steeds hoger, dit met de FED-meeting op komst. Vermoedelijk zal er vandaag niet zo veel meer gebeuren en krijgen we slechts morgen een reactie op de afloop van de FED-meeting. Opvallend is dat vandaag de Spaanse en Italiaanse staatsobligaties goed op koers liggen.