Lars Christensen, chief executive en mede-oprichter van Saxo Bank, is van mening dat Merkel echter een gebrek aan visie heeft. Ze lost de problemen op naargelang die zich aandienen, maar heeft op geen enkel moment blijk gegeven van een visie op langere termijn.

Bovendien kijkt ze vooral naar de ogen van de Duitse kiezers, want op 22 september moet Duitsland naar de stembus voor het samenstellen van een nieuwe Bundestag. Met het oog op die verkiezingen geeft Merkel blijk van een schrijnend gebrek aan leiderschap en politieke integriteit.

Lars Christensen, chief executive en mede-oprichter van Saxo Bank, is van mening dat Merkel echter een gebrek aan visie heeft. Ze lost de problemen op naargelang die zich aandienen, maar heeft op geen enkel moment blijk gegeven van een visie op langere termijn. Bovendien kijkt ze vooral naar de ogen van de Duitse kiezers, want op 22 september moet Duitsland naar de stembus voor het samenstellen van een nieuwe Bundestag. Met het oog op die verkiezingen geeft Merkel blijk van een schrijnend gebrek aan leiderschap en politieke integriteit.