Angel Gurria (secretaris-generaal van de OESO): "Ik zie geen probleemlanden meer opduiken. Spanje is een heel ander verhaal, alles wijst er op dat dit land uit de storm zal kunnen blijven. Ik zie niet in welke landen nog gelijkaardige problemen gaan ondervinden als eerst Griekenland en later Ierland en Portugal hebben ondervonden."

Gurria, de voormalige minister van financiën van Mexico, maakt zich zodoende sterk dat de crisis alleszins voorlopig is ingedijkt: "Griekenland, Ierland en Portugal hangen nu aan een baxter, maar nieuwe gevaren zie ik niet om de hoek loeren. Wel moeten we beseffen dat er nog heel wat werk aan de winkel is, de problemen in de eurozone zijn zeker nog niet opgelost."

Angel Gurria (secretaris-generaal van de OESO): "Ik zie geen probleemlanden meer opduiken. Spanje is een heel ander verhaal, alles wijst er op dat dit land uit de storm zal kunnen blijven. Ik zie niet in welke landen nog gelijkaardige problemen gaan ondervinden als eerst Griekenland en later Ierland en Portugal hebben ondervonden." Gurria, de voormalige minister van financiën van Mexico, maakt zich zodoende sterk dat de crisis alleszins voorlopig is ingedijkt: "Griekenland, Ierland en Portugal hangen nu aan een baxter, maar nieuwe gevaren zie ik niet om de hoek loeren. Wel moeten we beseffen dat er nog heel wat werk aan de winkel is, de problemen in de eurozone zijn zeker nog niet opgelost."