De Amerikaanse economie zal in de loop van dit jaar herstellen en dat zal veel beleggers weghouden uit de buurt van het goud. Een versnelling van het economisch herstel zal namelijk onvermijdelijk gepaard gaan met hogere rentevoeten en een stijging van de koers van de dollar.

Andere edelmetalen bieden betere vooruitzichten dan goud en dan denkt Arnold op de eerste plaats aan de platinagroep. Platina, maar vooral palladium, kunnen profiteren van een grotere vraag vanuit de autosector. Beide edelmetalen worden namelijk gebruikt voor katalysatoren in wagens.

De Amerikaanse economie zal in de loop van dit jaar herstellen en dat zal veel beleggers weghouden uit de buurt van het goud. Een versnelling van het economisch herstel zal namelijk onvermijdelijk gepaard gaan met hogere rentevoeten en een stijging van de koers van de dollar. Andere edelmetalen bieden betere vooruitzichten dan goud en dan denkt Arnold op de eerste plaats aan de platinagroep. Platina, maar vooral palladium, kunnen profiteren van een grotere vraag vanuit de autosector. Beide edelmetalen worden namelijk gebruikt voor katalysatoren in wagens.