Maar heel wat aandelen uit de technologiesector zijn nog opvallend hoog gewaardeerd en lijken daarom kwetsbaar voor een nieuew correctiefase. Sommigen spreken zelfs van internetzeepbel 2.0, want bij die 'dure' aandelen zijn eens te meer nogal wat bekende namen uit de technologiesector.

Business Insider CEO Henry Blodget was destijds als technische analist rechtstreeks betrokken bij internetzeepbel 1.0 en hij ziet geen gevaar op een herhaling van het scenario van toen. Ook UBS senior IT hardware analist Steve Milunovich gelooft niet dat er zich opnieuw een dot-com zeepbel heeft gevormd. Niettemin blijft voorzichtigheid geboden, want de waarderingen zijn inderdaad hoog opgelopen.

Maar heel wat aandelen uit de technologiesector zijn nog opvallend hoog gewaardeerd en lijken daarom kwetsbaar voor een nieuew correctiefase. Sommigen spreken zelfs van internetzeepbel 2.0, want bij die 'dure' aandelen zijn eens te meer nogal wat bekende namen uit de technologiesector. Business Insider CEO Henry Blodget was destijds als technische analist rechtstreeks betrokken bij internetzeepbel 1.0 en hij ziet geen gevaar op een herhaling van het scenario van toen. Ook UBS senior IT hardware analist Steve Milunovich gelooft niet dat er zich opnieuw een dot-com zeepbel heeft gevormd. Niettemin blijft voorzichtigheid geboden, want de waarderingen zijn inderdaad hoog opgelopen.