Hij adviseert om nu te kopen, op een moment dat de kans groot is dat de Chinese centrale bank haar basisrente opnieuw gaat verhogen.

Sun is van mening dat de kopzorgen over de inflatie en de daaraan gekoppelde renteverhogingen binnenkort als sneeuw voor de zon gaan verdwijnen. Ook de Chinese economische groei zal gaan aftoppen.

Het is volgens Sun zaak om nu al aandelen te kopen, want eens de trein vertrokken kan die erg snel gaan. Hij ziet de BBP-groei in China dit jaar terugvallen tot 9,60%, tegenover 10,30% vorig jaar.

Jerry Lou, China strateeg bij Morgan Stanley, is van mening dat de Chinese beurs inderdaad gebaat zal zijn bij een vertraging van de economische groei omdat op die manier het inflatiegevaar ook zal afzwakken.

Hij adviseert om nu te kopen, op een moment dat de kans groot is dat de Chinese centrale bank haar basisrente opnieuw gaat verhogen. Sun is van mening dat de kopzorgen over de inflatie en de daaraan gekoppelde renteverhogingen binnenkort als sneeuw voor de zon gaan verdwijnen. Ook de Chinese economische groei zal gaan aftoppen. Het is volgens Sun zaak om nu al aandelen te kopen, want eens de trein vertrokken kan die erg snel gaan. Hij ziet de BBP-groei in China dit jaar terugvallen tot 9,60%, tegenover 10,30% vorig jaar. Jerry Lou, China strateeg bij Morgan Stanley, is van mening dat de Chinese beurs inderdaad gebaat zal zijn bij een vertraging van de economische groei omdat op die manier het inflatiegevaar ook zal afzwakken.