Er bestaat twijfel of Verhagen, die zal toetreden tot de Raad van Bestuur, wel de juiste achtergrond heeft om de klus te klaren. De 47-jarige Verhagen werkte 23 jaar bij Philips, onder andere als CFO van de divisie Lighting, en dat is toch iets anders dan een projectbedrijf als Fugro.

Het Financieele Dagblad haalde ook het lot van Arnold Steenbakker aan, die als relatieve buitenstaander het nog geen elf maanden volhield als CEO van Fugro. Hij had een verschil van inzicht met enkele oudgedienden in de Raad van Bestuur.

Fugro heeft het financiële hart van het bedrijf versterkt met enkele nieuwe functies en de financiële software een upgrade gegeven.

Dat zijn cruciale stappen om meer grip te krijgen op de activiteiten en het vertrouwen van beleggers te herwinnen.

Die bevindt zich op een historisch dieptepunt. De aandeelhouders van Fugro hebben ingestemd met de benoeming van Verhagen.

Het FD stelde dat Fugro is doorgeschoten met het overname- en fusiebeleid, Daardoor is een gedecentraliseerde organisatie ontstaan met vele slecht geïntegreerde koninkrijkjes.

Ook suggereert de krant dat Fugro vaak te hoge salarissen betaalt. ABN Amro heeft een koopadvies voor de aandelen Fugro.

Er bestaat twijfel of Verhagen, die zal toetreden tot de Raad van Bestuur, wel de juiste achtergrond heeft om de klus te klaren. De 47-jarige Verhagen werkte 23 jaar bij Philips, onder andere als CFO van de divisie Lighting, en dat is toch iets anders dan een projectbedrijf als Fugro. Het Financieele Dagblad haalde ook het lot van Arnold Steenbakker aan, die als relatieve buitenstaander het nog geen elf maanden volhield als CEO van Fugro. Hij had een verschil van inzicht met enkele oudgedienden in de Raad van Bestuur. Fugro heeft het financiële hart van het bedrijf versterkt met enkele nieuwe functies en de financiële software een upgrade gegeven. Dat zijn cruciale stappen om meer grip te krijgen op de activiteiten en het vertrouwen van beleggers te herwinnen. Die bevindt zich op een historisch dieptepunt. De aandeelhouders van Fugro hebben ingestemd met de benoeming van Verhagen. Het FD stelde dat Fugro is doorgeschoten met het overname- en fusiebeleid, Daardoor is een gedecentraliseerde organisatie ontstaan met vele slecht geïntegreerde koninkrijkjes. Ook suggereert de krant dat Fugro vaak te hoge salarissen betaalt. ABN Amro heeft een koopadvies voor de aandelen Fugro.