Met name de omzetontwikkeling van niet-financiële ondernemingen is volgens Theodoor Gilissen Bankiers sterk en trekt de winstontwikkeling.

Volgens Bloomberg hebben nu 32 Amerikaanse ondernemingen gepubliceerd, waarbij 72% beter presteerde dan verwacht en 16% slechter.

Daarbij wel de aantekening dat de taxaties de laatste weken wel neerwaarts zijn bijgesteld, maar dan nog blijft de winstgroei gunstig.

Ook de ontwikkeling van de vrije cash flow en balansposities geven aan dat de niet-financiële sector er gezond bij staat. Over de Europese financiële sector wordt morgenavond weer meer bekend.

Met name de omzetontwikkeling van niet-financiële ondernemingen is volgens Theodoor Gilissen Bankiers sterk en trekt de winstontwikkeling. Volgens Bloomberg hebben nu 32 Amerikaanse ondernemingen gepubliceerd, waarbij 72% beter presteerde dan verwacht en 16% slechter. Daarbij wel de aantekening dat de taxaties de laatste weken wel neerwaarts zijn bijgesteld, maar dan nog blijft de winstgroei gunstig. Ook de ontwikkeling van de vrije cash flow en balansposities geven aan dat de niet-financiële sector er gezond bij staat. Over de Europese financiële sector wordt morgenavond weer meer bekend.