De winsten voor de Standard & Poor's 500 Index companies zullen dit boekjaar met 34% stijgen, zo luidt de verwachting van van de analisten.

Philip Orlando van Federated Investors is van mening dat aandelen goedkoop gewaardeerd zijn, nadat een correctie bijna 2500 miljard dollar aan beurswaarde verloren deden gaan.

Zijn visie wordt echter niet door iedereen gedeeld, want Mohamed El-Erian en Bill Gross van Pacific Investment Management Co. zijn van mening dat aandelen geen koopjes meer zijn. Bij Traxis Partners LLC verkocht Barton Biggs bijna al zijn technologieaandelen.

Orlando is echter van mening dat het sentiment op de beurs misschien rotslecht is, maar dat anderzijds de waarderingen niet aantrekkelijker konden zijn dan ze vandaag zijn.

De winsten voor de Standard & Poor's 500 Index companies zullen dit boekjaar met 34% stijgen, zo luidt de verwachting van van de analisten. Philip Orlando van Federated Investors is van mening dat aandelen goedkoop gewaardeerd zijn, nadat een correctie bijna 2500 miljard dollar aan beurswaarde verloren deden gaan. Zijn visie wordt echter niet door iedereen gedeeld, want Mohamed El-Erian en Bill Gross van Pacific Investment Management Co. zijn van mening dat aandelen geen koopjes meer zijn. Bij Traxis Partners LLC verkocht Barton Biggs bijna al zijn technologieaandelen. Orlando is echter van mening dat het sentiment op de beurs misschien rotslecht is, maar dat anderzijds de waarderingen niet aantrekkelijker konden zijn dan ze vandaag zijn.