Heel wat analisten spraken geruststellende woorden over de evolutie van de goudprijs. Ed Bugos, director of mining finance bij Strategic Metals Research & Capital, is van mening dat de beleggers zich door een correctie niet op het verkeerde been mogen laten zetten.

We bevinden ons nog steeds in een bull market bij het goud en dat gaat nog een hele tijd zo blijven. Daarom is het zaak om kalm te blijven en om de posities in goud niet te snel af te bouwen.

Papieren geld is volgens Bugos wereldwijd niet veel meer waard en dat verhoogt de aantrekkingskracht van het goud. GoldForecaster maakt zich anderzijds sterk dat de goudprijs nog dit jaar richting 2000 dollar per troy ounce gaat stijgen.

Heel wat analisten spraken geruststellende woorden over de evolutie van de goudprijs. Ed Bugos, director of mining finance bij Strategic Metals Research & Capital, is van mening dat de beleggers zich door een correctie niet op het verkeerde been mogen laten zetten. We bevinden ons nog steeds in een bull market bij het goud en dat gaat nog een hele tijd zo blijven. Daarom is het zaak om kalm te blijven en om de posities in goud niet te snel af te bouwen. Papieren geld is volgens Bugos wereldwijd niet veel meer waard en dat verhoogt de aantrekkingskracht van het goud. GoldForecaster maakt zich anderzijds sterk dat de goudprijs nog dit jaar richting 2000 dollar per troy ounce gaat stijgen.