Andere bedrijven die vandaag met cijfers komen, zijn onder andere Talbots en Standard Microsystems. Donderdag komt met Google de eerste bekende naam uit de technologiesector rapporteren.

Op de Europese beurzen valt er zo goed als geen nieuws te rapen, de stroom kwartaalcijfers komt pas binnen enkele weken op volle snelheid. Met het Nederlandse Nedap staat er toch een min of meer bekend bedrijf op de agenda.

Verkoopadvies voor aandelen Alcoa

Wat de cijfers van Alcoa betreft: de analisten rekenen er op dat het bedrijf een kleine winst per aandeel gaat publiceren. Het zou gaan om 4 dollarcent per aandeel op een omzet van 5,77 miljard dollar. De ramingen variëren tussen een verlies per aandeel van 12 dollarcent en een winst van 4 dollarcent, terwijl de omzet wordt geraamd in een range van 5,60 tot 5,95 miljard dollar.

Over het vierde kwartaal van vorig jaar vielen de resultaten van Alcoa niet echt mee, de omzet was weliswaar beter dan verwacht maar de winst per aandeel bleef echter op de prognoses. Het management had eerder al aangegeven dat er wat problemen op de markt waren, meer bepaald in de eurozone. Op 4 april verlaagde RBC Capital nog de winstverwachtingen voor Alcoa, het aandeel krijgt nog steeds een verkoopadvies.

Andere bedrijven die vandaag met cijfers komen, zijn onder andere Talbots en Standard Microsystems. Donderdag komt met Google de eerste bekende naam uit de technologiesector rapporteren. Op de Europese beurzen valt er zo goed als geen nieuws te rapen, de stroom kwartaalcijfers komt pas binnen enkele weken op volle snelheid. Met het Nederlandse Nedap staat er toch een min of meer bekend bedrijf op de agenda. Verkoopadvies voor aandelen Alcoa Wat de cijfers van Alcoa betreft: de analisten rekenen er op dat het bedrijf een kleine winst per aandeel gaat publiceren. Het zou gaan om 4 dollarcent per aandeel op een omzet van 5,77 miljard dollar. De ramingen variëren tussen een verlies per aandeel van 12 dollarcent en een winst van 4 dollarcent, terwijl de omzet wordt geraamd in een range van 5,60 tot 5,95 miljard dollar. Over het vierde kwartaal van vorig jaar vielen de resultaten van Alcoa niet echt mee, de omzet was weliswaar beter dan verwacht maar de winst per aandeel bleef echter op de prognoses. Het management had eerder al aangegeven dat er wat problemen op de markt waren, meer bepaald in de eurozone. Op 4 april verlaagde RBC Capital nog de winstverwachtingen voor Alcoa, het aandeel krijgt nog steeds een verkoopadvies.