Paul Donovan, deputy head global economics bij UBS AG in Londen, is van mening dat de steunaanvraag al in het lang en het breed was verrekend door iedereen behalve door de Portugese regering zelf.

De vraag is nu of de Europese begrotingscrisis definitief ingedijkt is, dan wel of Spanje het volgende doelwit van de speculanten gaat worden.

David Blanchflower, een voormalige hoge ambentaar bij de Bank of England, is van mening dat Europa in dat verband een verkeerde stap zet door nu al de rente op te trekken.

Paul Donovan, deputy head global economics bij UBS AG in Londen, is van mening dat de steunaanvraag al in het lang en het breed was verrekend door iedereen behalve door de Portugese regering zelf. De vraag is nu of de Europese begrotingscrisis definitief ingedijkt is, dan wel of Spanje het volgende doelwit van de speculanten gaat worden. David Blanchflower, een voormalige hoge ambentaar bij de Bank of England, is van mening dat Europa in dat verband een verkeerde stap zet door nu al de rente op te trekken.