De producenten van meststoffen maakten in reactie op het bericht een forse sprong voorwaarts, maar de analisten werden tevens positief voor de equipment and machinery sector.

Feltl & Co verhoogde het advies voor Titan Machinery (NASDAQ: TITN) tot Strong Buy, komende van Buy. Het koersdoel voor het aandeel werd bovendien verhoogd van 16,88 dollar naar 22,75 dollar.

Lindsay Manufacturing (NYSE: LNN), een specialist in crop irrigation systemen is een aanbeveling van Janney Montgomery Scott. Daarnaast kregen ook AGCO (NYSE: AGCO), CNH Global (NYSE: CNH) en Deere & Company (NYSE: DE) een positief advies.

Bucyrus International (NASDAQ: BUCY) en Joy Global (NASDAQ: JOYG) zijn twee andere aandelen die in de kijker komen te staan. De Farming, Mining, and Construction Machine Stocks Index is een index die interessant is geworden om op te volgen.

De producenten van meststoffen maakten in reactie op het bericht een forse sprong voorwaarts, maar de analisten werden tevens positief voor de equipment and machinery sector. Feltl & Co verhoogde het advies voor Titan Machinery (NASDAQ: TITN) tot Strong Buy, komende van Buy. Het koersdoel voor het aandeel werd bovendien verhoogd van 16,88 dollar naar 22,75 dollar. Lindsay Manufacturing (NYSE: LNN), een specialist in crop irrigation systemen is een aanbeveling van Janney Montgomery Scott. Daarnaast kregen ook AGCO (NYSE: AGCO), CNH Global (NYSE: CNH) en Deere & Company (NYSE: DE) een positief advies. Bucyrus International (NASDAQ: BUCY) en Joy Global (NASDAQ: JOYG) zijn twee andere aandelen die in de kijker komen te staan. De Farming, Mining, and Construction Machine Stocks Index is een index die interessant is geworden om op te volgen.