Dresdner Kleinwort blijft koper van BNP Paribas, met een koersdoel van 54 euro. Het mislukken van de onderhandelingen over de overname van Fortis kan echter de waarde van het aandeel met 7 euro verlagen.

Citi Investment Research blijft eveneens koper van BNP Paribas, maar verlaagt het koersdoel tot 47 euro. Credit Suisse is echter minder optimistisch en verlaagt het advies van kopen naar neutraal.

ING is het meest uitgesproken negatief voor de Franse bank en zet het advies kort en goed op verkopen. Ook de winstvooruitzichten werden naar beneden aangepast.

Dresdner Kleinwort blijft koper van BNP Paribas, met een koersdoel van 54 euro. Het mislukken van de onderhandelingen over de overname van Fortis kan echter de waarde van het aandeel met 7 euro verlagen. Citi Investment Research blijft eveneens koper van BNP Paribas, maar verlaagt het koersdoel tot 47 euro. Credit Suisse is echter minder optimistisch en verlaagt het advies van kopen naar neutraal. ING is het meest uitgesproken negatief voor de Franse bank en zet het advies kort en goed op verkopen. Ook de winstvooruitzichten werden naar beneden aangepast.