De resultaten van Omega Pharma vielen duidelijk tegen, zo stelde ING. Bovendien zien ook de vooruitzichten er weinig hoopgevend uit. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Voor Bank Degroof viel vooral de cashgeneratie tegen. Het aandeel is goedkoop gewaardeerd, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft. Het koersdoel werd echter verlaagd naar 24 euro.

KBC Securities is van mening dat de tegenvallende resultaten al in de koers van Omega Pharma verrekend waren. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd, maar het koersdoel gaat van 32 naar 26 euro.

De resultaten van Omega Pharma vielen duidelijk tegen, zo stelde ING. Bovendien zien ook de vooruitzichten er weinig hoopgevend uit. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden. Voor Bank Degroof viel vooral de cashgeneratie tegen. Het aandeel is goedkoop gewaardeerd, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft. Het koersdoel werd echter verlaagd naar 24 euro. KBC Securities is van mening dat de tegenvallende resultaten al in de koers van Omega Pharma verrekend waren. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd, maar het koersdoel gaat van 32 naar 26 euro.