Bekende analisten als Lou Rukeyser, Liz-Ann Sonders en Laszlo Birinyi staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. Rukeyser geloofde dat het stijgingspotenieel vrijwel onbeperkt was, Sonders sprak van een magische omgeving voor aandelen en Birinyi betrouwde op de grote hoeveelheden cash langs de markt om de koersen nog hoger te sturen.

De kater kwam echter vrij snel, in de vorm van het uiteenspatten van de internetzeepbel. Hetzelfde scenario speelt zich nu opnieuw af, dezelfde analisten voorspellen opnieuw een continue stijging van de beurskoersen. Ze maken met andere woorden opnieuw dezelfde fout die ze in 1999 maakten.

Bekende analisten als Lou Rukeyser, Liz-Ann Sonders en Laszlo Birinyi staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. Rukeyser geloofde dat het stijgingspotenieel vrijwel onbeperkt was, Sonders sprak van een magische omgeving voor aandelen en Birinyi betrouwde op de grote hoeveelheden cash langs de markt om de koersen nog hoger te sturen. De kater kwam echter vrij snel, in de vorm van het uiteenspatten van de internetzeepbel. Hetzelfde scenario speelt zich nu opnieuw af, dezelfde analisten voorspellen opnieuw een continue stijging van de beurskoersen. Ze maken met andere woorden opnieuw dezelfde fout die ze in 1999 maakten.