Een guidance werd niet gegeven. De belangrijkste uitdaging voor Option wordt volgens Fortis het herstel van de rendabiliteit. Het advies voor het aandeel wordt voorlopig onder herziening geplaatst.
Het operationeel verlies bij Option was groter dan verwacht, zo merkte KBC Securities op. Vanwege de moeilijke vooruitzichten in 2009 wordt het advies verlaagd tot 'reduce', met nog een koersdoel van 0,80 in plaats van 2 euro.

Bank Degroof meldt dat zowel rating als koersdoel voor Option onder herziening geplaatst. Het aandeel heet voorlopig dood geld te zijn.

Een guidance werd niet gegeven. De belangrijkste uitdaging voor Option wordt volgens Fortis het herstel van de rendabiliteit. Het advies voor het aandeel wordt voorlopig onder herziening geplaatst. Het operationeel verlies bij Option was groter dan verwacht, zo merkte KBC Securities op. Vanwege de moeilijke vooruitzichten in 2009 wordt het advies verlaagd tot 'reduce', met nog een koersdoel van 0,80 in plaats van 2 euro. Bank Degroof meldt dat zowel rating als koersdoel voor Option onder herziening geplaatst. Het aandeel heet voorlopig dood geld te zijn.