De Euro Stoxx 50 noteert zowat een half procent hoger, maar de BEL 20 doet het met een winst van ruim 1% een stuk beter. Cofinimmo noteert nog steeds in het rood, hoewel de analisten het advies voor het aandeel handhaven.

Zowel KBC Seucrities, Bank Degroof als ING hebben een neutraal advies. Jean-Yves De Vloo heeft een koersdoel van slechts 89,40 euro, bij KBC Securities en Bank Degroof bedragen de koersdoelen respectievelijk 96 en 91 euro.

Mobistar en Telenet verlengen hun strategisch partnership

Mobistar en Telenet kondigen vandaag de verlenging van hun strategisch partnership aan. Beide partijen zetten de Full MVNO (mobile virtual network operator) -overeenkomst verder tot 2017.

Met dit contract is Telenet in staat zijn aanbod voor mobiele spraak en data verder uit te breiden, gebruikmakend van het mobiele netwerk van Mobistar. Tecteo (VOO) zal via een partnership met Telenet ook gebruik kunnen maken van deze Full MVNO overeenkomst om mobiele diensten aan te bieden aan hun vaste klanten.

Vandaag herbevestigen Mobistar en Telenet het succes van deze Full MVNO-overeenkomst en kondigen beide partijen de verlenging van het samenwerkingscontract aan tot 2017. Daarbovenop zal voortaan ook Tecteo (VOO) via Telenet gebruikmaken van deze overeenkomst waardoor dit nieuw samenwerkingscontract een nationaal karakter krijgt.

De Euro Stoxx 50 noteert zowat een half procent hoger, maar de BEL 20 doet het met een winst van ruim 1% een stuk beter. Cofinimmo noteert nog steeds in het rood, hoewel de analisten het advies voor het aandeel handhaven. Zowel KBC Seucrities, Bank Degroof als ING hebben een neutraal advies. Jean-Yves De Vloo heeft een koersdoel van slechts 89,40 euro, bij KBC Securities en Bank Degroof bedragen de koersdoelen respectievelijk 96 en 91 euro.Mobistar en Telenet verlengen hun strategisch partnership Mobistar en Telenet kondigen vandaag de verlenging van hun strategisch partnership aan. Beide partijen zetten de Full MVNO (mobile virtual network operator) -overeenkomst verder tot 2017. Met dit contract is Telenet in staat zijn aanbod voor mobiele spraak en data verder uit te breiden, gebruikmakend van het mobiele netwerk van Mobistar. Tecteo (VOO) zal via een partnership met Telenet ook gebruik kunnen maken van deze Full MVNO overeenkomst om mobiele diensten aan te bieden aan hun vaste klanten. Vandaag herbevestigen Mobistar en Telenet het succes van deze Full MVNO-overeenkomst en kondigen beide partijen de verlenging van het samenwerkingscontract aan tot 2017. Daarbovenop zal voortaan ook Tecteo (VOO) via Telenet gebruikmaken van deze overeenkomst waardoor dit nieuw samenwerkingscontract een nationaal karakter krijgt.