Tegen die achtergrond zou de goudprijs moeten exploderen. Tot dusver zijn die hyperinflationisten echter op hun honger blijven zitten, want van inflatie valt voorlopig niet veel te merken. Integendeel zelfs, de belangrijkste dreiging gaat momenteel niet van inflatie maar van deflatie uit.

De analisten geloven echter dat de goudprijs opnieuw kan gaan stijgen, sneller dan verwacht zelfs. Jim Iuorio van TJM Institutional Services kan maar niet geloven waarom het goud niet duurder wordt. In zijn visie is het alleen maar een kwestie van tijd alvorens het goud door het plafond zal schieten.

Tegen die achtergrond zou de goudprijs moeten exploderen. Tot dusver zijn die hyperinflationisten echter op hun honger blijven zitten, want van inflatie valt voorlopig niet veel te merken. Integendeel zelfs, de belangrijkste dreiging gaat momenteel niet van inflatie maar van deflatie uit. De analisten geloven echter dat de goudprijs opnieuw kan gaan stijgen, sneller dan verwacht zelfs. Jim Iuorio van TJM Institutional Services kan maar niet geloven waarom het goud niet duurder wordt. In zijn visie is het alleen maar een kwestie van tijd alvorens het goud door het plafond zal schieten.