Het verlies voor Dexia loopt alsmaar verder op. Citi Investent Research is van mening dat Dexia een hoge prijs heeft betaald om verlost te zijn van FSA. De problemen bij de bank zijn dus nog steeds niet opgelost.

Gianluca Tarolli, srateeg bij Lombard Odier Darier Hentsch & Cie., ziet voorlopig geen enkel signaal dat op een economische opleving zou kunnen wijzen. Hij blijft dan ook erg voorzichtig.

Zijn advies voor Europese aandelen luidt 'onderwogen'. Tarolli vreest dat de economische groei over heel Europa zal gaan stilvallen. Daardoor kan de druk op de bedrijfsresultaten fors toenemen.

De beurzen ondergaan volgens Fortis de pijn van het zijn. Aandelen staan spotgoedkoop geprijsd en toch wil er niemand kopen. De interbancaire rente is weliswaar gedaald, maar het verschil met risicoloos staatspapier blijft toch hoog.

We bevinden ons volgens Fortis nog steeds in een baissemarkt, waarbij tussentijdse bewegingen echter niet vallen uit te sluiten. Wie nu instapt, doet dat met het idee om koopjes voor de lange termijn te doen.

Het verlies voor Dexia loopt alsmaar verder op. Citi Investent Research is van mening dat Dexia een hoge prijs heeft betaald om verlost te zijn van FSA. De problemen bij de bank zijn dus nog steeds niet opgelost. Gianluca Tarolli, srateeg bij Lombard Odier Darier Hentsch & Cie., ziet voorlopig geen enkel signaal dat op een economische opleving zou kunnen wijzen. Hij blijft dan ook erg voorzichtig. Zijn advies voor Europese aandelen luidt 'onderwogen'. Tarolli vreest dat de economische groei over heel Europa zal gaan stilvallen. Daardoor kan de druk op de bedrijfsresultaten fors toenemen. De beurzen ondergaan volgens Fortis de pijn van het zijn. Aandelen staan spotgoedkoop geprijsd en toch wil er niemand kopen. De interbancaire rente is weliswaar gedaald, maar het verschil met risicoloos staatspapier blijft toch hoog. We bevinden ons volgens Fortis nog steeds in een baissemarkt, waarbij tussentijdse bewegingen echter niet vallen uit te sluiten. Wie nu instapt, doet dat met het idee om koopjes voor de lange termijn te doen.