Kevin Norrish, head of commodities research bij Barclays, zet zich echter lijnrecht tegenover Goldman. In zijn visie biedt goud nog wel degelijk kansen. Het argument dat de goudprijs niet heeft gereageerd op de politieke problemen word door Norrish weggewuifd.

Die problemen waren niet meer dan een farce, zoals trouwens werd aangetoond door het feit dat de financiële markten er nauwelijks wakker van lagen. Volgens Norrish heeft geen enkele zin om short posities op het goud in te nemen, want de goudprijs zal op een onverwacht moment gaan stijgen.

Kevin Norrish, head of commodities research bij Barclays, zet zich echter lijnrecht tegenover Goldman. In zijn visie biedt goud nog wel degelijk kansen. Het argument dat de goudprijs niet heeft gereageerd op de politieke problemen word door Norrish weggewuifd. Die problemen waren niet meer dan een farce, zoals trouwens werd aangetoond door het feit dat de financiële markten er nauwelijks wakker van lagen. Volgens Norrish heeft geen enkele zin om short posities op het goud in te nemen, want de goudprijs zal op een onverwacht moment gaan stijgen.