De financiering van dit programma, ten belope van EUR 270 miljoen, is verzekerd voor de achttien volgende maanden, en daarna verlengbaar. De kosten van dit programma stijgen met ongeveer 175 basispunten.

In de huidige context bevestigt deze hernieuwing de gegrondheid van de financieringskeuze die drie jaar geleden gemaakt werd, en geeft het aan D'Ieteren Lease de nodige middelen om zijn ontwikkeling voort te zetten.

Voor ING blijft D'Ieteren een top pick in de Benelux. Het aandeel krijgt een koopadvies met een koersdoel van 165 euro.

Ook KBC Securities is koper, met een koersdoel van 170 euro. Dit koersdoel is eerder conservatief. Tenslotte staat D'Ieteren ook bij Bank Degroof op de kooplijst.

De financiering van dit programma, ten belope van EUR 270 miljoen, is verzekerd voor de achttien volgende maanden, en daarna verlengbaar. De kosten van dit programma stijgen met ongeveer 175 basispunten.In de huidige context bevestigt deze hernieuwing de gegrondheid van de financieringskeuze die drie jaar geleden gemaakt werd, en geeft het aan D'Ieteren Lease de nodige middelen om zijn ontwikkeling voort te zetten. Voor ING blijft D'Ieteren een top pick in de Benelux. Het aandeel krijgt een koopadvies met een koersdoel van 165 euro. Ook KBC Securities is koper, met een koersdoel van 170 euro. Dit koersdoel is eerder conservatief. Tenslotte staat D'Ieteren ook bij Bank Degroof op de kooplijst.