Toch wordt het chemiebedrijf nog met heel wat uitdagingen geconfronteerd, waaronder de integratie van een joint venture en het afronden van de overname van Rohm & Haas.

Met laatstgenoemde overname was een bedrag van $15,30 mrd. Anderzijds wordt een deel van de divisie plastics ondergebracht in de joint venture K-Dow Petrochemicals, die voor de helft eigendom is van een bedrijf uit Koeweit. Connely heeft nog steeds een neutraal advies voor Dow.

Bij Citi Investment Research is analist P.J. Juvekar van mening dat Dow de juiste maatregelen heeft genomen om de kosten te drukken en dat tegen de achtergrond van de economische recessie. Ook Juvekar is neutraal voor Dow.

Toch wordt het chemiebedrijf nog met heel wat uitdagingen geconfronteerd, waaronder de integratie van een joint venture en het afronden van de overname van Rohm & Haas.Met laatstgenoemde overname was een bedrag van $15,30 mrd. Anderzijds wordt een deel van de divisie plastics ondergebracht in de joint venture K-Dow Petrochemicals, die voor de helft eigendom is van een bedrijf uit Koeweit. Connely heeft nog steeds een neutraal advies voor Dow. Bij Citi Investment Research is analist P.J. Juvekar van mening dat Dow de juiste maatregelen heeft genomen om de kosten te drukken en dat tegen de achtergrond van de economische recessie. Ook Juvekar is neutraal voor Dow.