De Agenda's van deze Algemene Vergaderingen zoals gepubliceerd op 4 april jongstleden zullen dan ook niet worden gewijzigd.

Fortis maakte vanmorgen nog bekend dat het boekjaar 2008 werd afgesloten met een verlies van 20,60 miljard euro, tegenover een eerder gemelde 20,10 miljard euro.

Volgens ING is de kans op een ja-stem op de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering nu toegenomen. Het koopadvies blijft staan, met een koersdoel van 2 euro.

KBC Securities handhaaft naar aanleiding van het bericht het speculatief koopadvies voor het aandeel Fortis.

De Agenda's van deze Algemene Vergaderingen zoals gepubliceerd op 4 april jongstleden zullen dan ook niet worden gewijzigd.Fortis maakte vanmorgen nog bekend dat het boekjaar 2008 werd afgesloten met een verlies van 20,60 miljard euro, tegenover een eerder gemelde 20,10 miljard euro. Volgens ING is de kans op een ja-stem op de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering nu toegenomen. Het koopadvies blijft staan, met een koersdoel van 2 euro. KBC Securities handhaaft naar aanleiding van het bericht het speculatief koopadvies voor het aandeel Fortis.