De netto schuld in elk van de drie activiteiten - die op autonome en onafhankelijke wijze gefinancierd worden - is lager in vergelijking met die van het eerste kwartaal 2008.

ING stelde vast dat D'Ieteren een overtuigende trading update gaf, terwijl de guidance werd bevestigd. Voor ING is het aandeel een top pick in de Benelux, wat uiteraard neerkomt op een koopadvies.

D'Ieteren maakte volgens Bank Degroof meevallende resultaten bekend, terwijl ook de guidance overtuigend klonk. Het koopadvies voor het aandeel blijft staan.

Ook KBC Securities blijft koper van D'Ieteren na de publicatie van meevallende interimresultaten.

De netto schuld in elk van de drie activiteiten - die op autonome en onafhankelijke wijze gefinancierd worden - is lager in vergelijking met die van het eerste kwartaal 2008.ING stelde vast dat D'Ieteren een overtuigende trading update gaf, terwijl de guidance werd bevestigd. Voor ING is het aandeel een top pick in de Benelux, wat uiteraard neerkomt op een koopadvies. D'Ieteren maakte volgens Bank Degroof meevallende resultaten bekend, terwijl ook de guidance overtuigend klonk. Het koopadvies voor het aandeel blijft staan. Ook KBC Securities blijft koper van D'Ieteren na de publicatie van meevallende interimresultaten.