De koers van Apple geeft zelf bijna 6% prijs, een verlies dat ongeveer overeenstemt met wat bij de opening werd prijsgegeven. De analisten bekvechten momenteel over de strategie die het bedrijf volgt, meer bepaald wat betreft het op de markt brengen van een goedkope versie van de iPhone.

Volgens een aantal-kenners heeft Apple zich de kaas niet van het brood laten eten door een goedkope versie van de iPhone op de markt te brengen. Maar een aantal andere analisten vrezen dat de toekomstige winsten onder druk zullen komen te staan als gevolg van lagere margins.

De koers van Apple geeft zelf bijna 6% prijs, een verlies dat ongeveer overeenstemt met wat bij de opening werd prijsgegeven. De analisten bekvechten momenteel over de strategie die het bedrijf volgt, meer bepaald wat betreft het op de markt brengen van een goedkope versie van de iPhone. Volgens een aantal-kenners heeft Apple zich de kaas niet van het brood laten eten door een goedkope versie van de iPhone op de markt te brengen. Maar een aantal andere analisten vrezen dat de toekomstige winsten onder druk zullen komen te staan als gevolg van lagere margins.