Om een trend definitief te kunnen draaien dient volgens Theodoor Gilissen Bankiers het proces van lagere bodems opwaarts te worden verstoord. De stochastics indicator noteert nu net zo hoog als ten tijde van de piekniveaus in de afgelopen maanden.

Ook zijn er vandaag 34 handelsdagen verstreken sinds de piek van februari en 13 dagen handelsdagen na de bodem op 9 maart. Overmorgen zijn er 89 handelsdagen verstreken sinds de bodem in november.

Kortom, de AEX is rijp volgens Theodoor Gilissen Bankiers voor een terugval. Deze terugval biedt naar verwachting nieuwe instapkansen zodra de AEX de gap rond 213 heeft gesloten.

Om een trend definitief te kunnen draaien dient volgens Theodoor Gilissen Bankiers het proces van lagere bodems opwaarts te worden verstoord. De stochastics indicator noteert nu net zo hoog als ten tijde van de piekniveaus in de afgelopen maanden. Ook zijn er vandaag 34 handelsdagen verstreken sinds de piek van februari en 13 dagen handelsdagen na de bodem op 9 maart. Overmorgen zijn er 89 handelsdagen verstreken sinds de bodem in november. Kortom, de AEX is rijp volgens Theodoor Gilissen Bankiers voor een terugval. Deze terugval biedt naar verwachting nieuwe instapkansen zodra de AEX de gap rond 213 heeft gesloten.