Zelfs een stap terug om de geslagen gap te dichten doet geen afbreuk aan de opwaartse tendens. Alleen een slotkoers onder 340,21 verzwakt volgens ABN Amro het technische plaatje.

De AEX begon het nieuwe jaar sterk. De index weet uit de driehoeksformatie te breken en tevens de 347,00 weerstand te slechten.

Als de slotkoers van deze week ook boven dit niveau weet te blijven, liggen de kansen richting het noorden. De eerstvolgende weerstand ligt dan op 374,19.

Een slotkoers onder 347,00 brengt volgens ABN Amro het beeld opnieuw naar neutraal.

Zelfs een stap terug om de geslagen gap te dichten doet geen afbreuk aan de opwaartse tendens. Alleen een slotkoers onder 340,21 verzwakt volgens ABN Amro het technische plaatje. De AEX begon het nieuwe jaar sterk. De index weet uit de driehoeksformatie te breken en tevens de 347,00 weerstand te slechten. Als de slotkoers van deze week ook boven dit niveau weet te blijven, liggen de kansen richting het noorden. De eerstvolgende weerstand ligt dan op 374,19. Een slotkoers onder 347,00 brengt volgens ABN Amro het beeld opnieuw naar neutraal.