De generatie die de Millennials wordt genoemd, zal het met pensioen gaan met 10 jaar moeten uitstellen wegens de afbetaling van de lening die ze zijn aangegaan om een universitair diploma te behalen. De daarvoor aangegane schulden komen bovenop de 'gewone' schulden.

De gemiddelde student leent 23.300 dollar om zijn universitaire studies te kunnen doen, maar het uiteindelijke bedrag dat diezelfde student moet afbetalen kan oplopen tot 115.000 dollar. Zelfs wie zijn rente trouw afbetaalt, zal uiteindelijk toch gedwongen zijn om veel langer te werken.

De generatie die de Millennials wordt genoemd, zal het met pensioen gaan met 10 jaar moeten uitstellen wegens de afbetaling van de lening die ze zijn aangegaan om een universitair diploma te behalen. De daarvoor aangegane schulden komen bovenop de 'gewone' schulden. De gemiddelde student leent 23.300 dollar om zijn universitaire studies te kunnen doen, maar het uiteindelijke bedrag dat diezelfde student moet afbetalen kan oplopen tot 115.000 dollar. Zelfs wie zijn rente trouw afbetaalt, zal uiteindelijk toch gedwongen zijn om veel langer te werken.