De Amerikanen zijn hun president Obama dan ook kotsbeu. 71% van de kiezers die destijds voor hem hebben gestemd, zouden dat niet meer doen wanneer hij opnieuw in de running was voor het presidentschap. Zelfs 55% van de leden van zijn eigen democratische partij heeft spijt van de herverkiezing van Obama.

Dat blijkt uit een poll uitgevoerd door de Economist/YouGov.com poll en waarvan de resultaten in de The Washington Examiner zijn verschenen. Obama geeft de indruk vleugellam te zijn gemaakt, waarbij bijvoorbeeld wordt verwezen naar zijn optreden in de Syrische crisis. De president dreigde eerst met krachtige actie, maar deed vervolgens compleet niets.

De Amerikanen zijn hun president Obama dan ook kotsbeu. 71% van de kiezers die destijds voor hem hebben gestemd, zouden dat niet meer doen wanneer hij opnieuw in de running was voor het presidentschap. Zelfs 55% van de leden van zijn eigen democratische partij heeft spijt van de herverkiezing van Obama. Dat blijkt uit een poll uitgevoerd door de Economist/YouGov.com poll en waarvan de resultaten in de The Washington Examiner zijn verschenen. Obama geeft de indruk vleugellam te zijn gemaakt, waarbij bijvoorbeeld wordt verwezen naar zijn optreden in de Syrische crisis. De president dreigde eerst met krachtige actie, maar deed vervolgens compleet niets.