De Amerikanen wordt voortdurend een wortel voor de neus gehouden: het zou economisch alsmaar beter gaan, de werkloosheid blijft dalen en de inflatie zou geen enkel probleem vormen. De realiteit schetst echter een heel ander beeld, namelijk dat van een economische mislukking.

De Amerikaanse economie raakt nauwelijks uit de startblokken, de werkloosheid daalt alleen omdat steeds meer Amerikanen gestopt zijn om nog naar werk te zoeken en het dagelijkse leven wordt steeds duurder. De vraag is welke politieke verschuivingen er voor de deur staan wanneer de situatie blijft verslechteren.

De Amerikanen wordt voortdurend een wortel voor de neus gehouden: het zou economisch alsmaar beter gaan, de werkloosheid blijft dalen en de inflatie zou geen enkel probleem vormen. De realiteit schetst echter een heel ander beeld, namelijk dat van een economische mislukking. De Amerikaanse economie raakt nauwelijks uit de startblokken, de werkloosheid daalt alleen omdat steeds meer Amerikanen gestopt zijn om nog naar werk te zoeken en het dagelijkse leven wordt steeds duurder. De vraag is welke politieke verschuivingen er voor de deur staan wanneer de situatie blijft verslechteren.