In ongeveer een vijfde van de families in de Verenigde Staten is er niemand die een betaalde job heeft. De vraag is hoe lang dergelijke situatie houdbaar is, want deze mensen leven van een uitkering of van food stamps. Amerikanen worden steeds afhankelijker van de overheid.

Bij gebrek aan voldoende jobs moet die steeds meer mensen te werk stellen. Inmiddels overtreft het aantal Amerikanen dat van een uitkering leeft of voor de staat werkt de Amerikanen die full-time in de privé-sector werken bij meer dan 60 miljoen eenheden.

In ongeveer een vijfde van de families in de Verenigde Staten is er niemand die een betaalde job heeft. De vraag is hoe lang dergelijke situatie houdbaar is, want deze mensen leven van een uitkering of van food stamps. Amerikanen worden steeds afhankelijker van de overheid. Bij gebrek aan voldoende jobs moet die steeds meer mensen te werk stellen. Inmiddels overtreft het aantal Amerikanen dat van een uitkering leeft of voor de staat werkt de Amerikanen die full-time in de privé-sector werken bij meer dan 60 miljoen eenheden.