Dat makkelijker gevoel heeft te maken met een lichte afname van het aantal foreclosures in enkele staten die zwaar door de vastgoedcrisis werden geraakt. Er is echter sprake van slechts een zeer voorzichtige verbetering.

De Amerikanen beseffen maar al te goed dat de economische groei momenteel nog niet veel voorsteld. De AP's Economic Stress Index daalde in 33 van de 50 Amerikaanse staten.

De gemiddelde score voor de AP's Economic Stress Index bedroeg 10,30, of een lichte daling ten opzichte van de 10,50 de maand voordien. Hoe hoger de score, hoe comfortabeler de Amerikanen zich over de economie voelen.

Dat makkelijker gevoel heeft te maken met een lichte afname van het aantal foreclosures in enkele staten die zwaar door de vastgoedcrisis werden geraakt. Er is echter sprake van slechts een zeer voorzichtige verbetering. De Amerikanen beseffen maar al te goed dat de economische groei momenteel nog niet veel voorsteld. De AP's Economic Stress Index daalde in 33 van de 50 Amerikaanse staten. De gemiddelde score voor de AP's Economic Stress Index bedroeg 10,30, of een lichte daling ten opzichte van de 10,50 de maand voordien. Hoe hoger de score, hoe comfortabeler de Amerikanen zich over de economie voelen.