In 1969 was maar 44% voorstander van zo'n legalisering, nu is dat 58%. In de leeftijdscategorie tussen 18 en 29 jaar was zelfs 67% van de ondervraagden voorstander van een legalisering. 38% van de Amerikanen gaf toe al ooit marihuana te hebben gerookt.

Inmiddels is die marihuana al in twee staten toegelaten voor recreatief gebruik en algemeen wordt verwacht dat nog meer staten dit voorbeeld zullen volgen. In de VS is momenteel een grote marihuana-industrie in opbouw, waarbij er ook voor de beleggers kansen weggelegd liggen.

In 1969 was maar 44% voorstander van zo'n legalisering, nu is dat 58%. In de leeftijdscategorie tussen 18 en 29 jaar was zelfs 67% van de ondervraagden voorstander van een legalisering. 38% van de Amerikanen gaf toe al ooit marihuana te hebben gerookt. Inmiddels is die marihuana al in twee staten toegelaten voor recreatief gebruik en algemeen wordt verwacht dat nog meer staten dit voorbeeld zullen volgen. In de VS is momenteel een grote marihuana-industrie in opbouw, waarbij er ook voor de beleggers kansen weggelegd liggen.