Deze return volstaat zelfs niet om het verlies aan koopkracht in dollars tijdens dezelfde periode op te vangen. De boodschap weerklinkt dan ook luid en duidelijk: wie in de afgelopen 12 jaar in aandelen heeft belegd, heeft eigenlijk alleen maar geld verloren.

Daarmee bevinden we ons echter in een gevaarlijke situatie. De Amerikanen verliezen hun hoop, hun dromen en hun aspiraties, want de prestaties van de financiële markten laat niemand echt onberoerd.

De kwakkelende beurskoersen dreigen het vertrouwen van de Amerikanen steeds verder te ondermijnen, wat grote economische gevolgen kan hebben. De schuld voor dit alles wordt nog steeds bij de regering gelegd.

Deze return volstaat zelfs niet om het verlies aan koopkracht in dollars tijdens dezelfde periode op te vangen. De boodschap weerklinkt dan ook luid en duidelijk: wie in de afgelopen 12 jaar in aandelen heeft belegd, heeft eigenlijk alleen maar geld verloren. Daarmee bevinden we ons echter in een gevaarlijke situatie. De Amerikanen verliezen hun hoop, hun dromen en hun aspiraties, want de prestaties van de financiële markten laat niemand echt onberoerd. De kwakkelende beurskoersen dreigen het vertrouwen van de Amerikanen steeds verder te ondermijnen, wat grote economische gevolgen kan hebben. De schuld voor dit alles wordt nog steeds bij de regering gelegd.