Joe Sixpack gedraagt zich alsof niemand nog belastingen hoeft te betalen, de staat zal ook wel zonder financiële middelen blijven functioneren. De Amerikanen moeten volgens Ventura revolteren tegen een corrupt systeem dat hen regelrecht naar de afgrond voert.

Zowel de democraten als de republikeinen moeten het ontgelden, zich geen van beide partijen legt nog enige verantwoordelijkszin aan de dag. Het systeem van twee partijen werkt niet langer en dus is het volgens Ventura hoog tijd dat er iets anders in de plaats komt.

Joe Sixpack gedraagt zich alsof niemand nog belastingen hoeft te betalen, de staat zal ook wel zonder financiële middelen blijven functioneren. De Amerikanen moeten volgens Ventura revolteren tegen een corrupt systeem dat hen regelrecht naar de afgrond voert. Zowel de democraten als de republikeinen moeten het ontgelden, zich geen van beide partijen legt nog enige verantwoordelijkszin aan de dag. Het systeem van twee partijen werkt niet langer en dus is het volgens Ventura hoog tijd dat er iets anders in de plaats komt.